Demet Akalın Ben Fero : Ben Fero "Demet Akalın" şarkı sözleri - Demet Akalın rap ... - Rap müzik ses sanatçılarından ben fero'nun 2019 yılında sunduğu demet akalın adını verdiği eser, en popüler şarkıların arasına girmeyi başarmıştır.

Demet Akalın Ben Fero : Ben Fero "Demet Akalın" şarkı sözleri - Demet Akalın rap ... - Rap müzik ses sanatçılarından ben fero'nun 2019 yılında sunduğu demet akalın adını verdiği eser, en popüler şarkıların arasına girmeyi başarmıştır.. Verse'im şeker gibi şokolade marmelat (yum). Ben fero nun demet akalın ı klip e almasının sebebi türkçe öğretecek olması heceleyerek söylüyor ya. Güven, chaimae doumane, demet akalın, deniz güvenli, i̇lkim temur,nada abdulla, özgürcan göktepe, pascal nouma, pırıl ece özcan özel teşekkür; Ben fero demet akalın kaç puan verirsin? Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi kez olsun bizi.

Ben fero demet akalın indiriliyor. Görse beni helal derdi nelson mandela (boss). Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi kez olsun bizi. Ben fero (top 10 bu hafta). En yeni popüler mp3 müzik!

Demet Akalın takipçisine kızdı! Bana bak çakmacı - Sayfa 2 ...
Demet Akalın takipçisine kızdı! Bana bak çakmacı - Sayfa 2 ... from isbh.tmgrup.com.tr
Discover exclusive information about demet akalin. Ben büyünce ben fero nun elini öperim ailemi öpmem üstelik dedemi ama bu adamın her gün elini öperim ben fero bana kalp at senin seviyoruz ben fero demet akalın sözleri nakarat: Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama akalım (yes) arabaya bindim, yürü bakalım (skrrt). 4.3 / 5 16337 kişi puan verdi. Ben fero demet akalın indiriliyor. Demet akalın, ben fero hakkında ne düşünüyor? Youtube, soundcloud ve diğer birçok siteden en yeni müzikleri ücretsiz i̇ndirin. Demet akalın indir ve şarkı sözü.

Görse beni helal derdi nelson mandela (boss).

Kardeşime dedim kurtar beni berkcan (bege) geldi aldı beni arka fonda derman (aşka) angara'ya selam gardaşımdır sercan nakarat hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. Youtube, soundcloud ve diğer birçok siteden en yeni müzikleri ücretsiz i̇ndirin. Demet akalın, ben fero hakkında ne düşünüyor? Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama konuşulur hep ileri geri (geri) kelimeni sana geri verir (fero) belinelli baba gibi serin (kanım) bu gece de bana geliverin (canım) çıkın bana geliverin. Ben fero nun demet akalın ı klip e almasının sebebi türkçe öğretecek olması heceleyerek söylüyor ya. Yüzbinlerce şarkılık dev mp3 arşivi hizmetinizde. Demet akalın indir ve şarkı sözü. Ən son mp3 mahnılar saytımızda hər zövqə uyğun mövcuddur və davamlı olaraq yenilənir. Rap müzik ses sanatçılarından ben fero'nun 2019 yılında sunduğu demet akalın adını verdiği eser, en popüler şarkıların arasına girmeyi başarmıştır. Em hava kapalı, ama akalım em arabaya bindim, yürü bakalım em tabii radyomuzda yine demet akalın em bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. Ben fero demet akalın indiriliyor. Görse beni helal derdi nelson mandela (boss). Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama akalım (yes) arabaya bindim, yürü bakalım (skrrt).

Kardeşime dedim kurtar beni berkcan (bege) geldi aldı beni arka fonda derman (aşka) angara'ya selam gardaşımdır sercan nakarat hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. Youtube, soundcloud ve diğer birçok siteden en yeni müzikleri ücretsiz i̇ndirin. Güven, chaimae doumane, demet akalın, deniz güvenli, i̇lkim temur,nada abdulla, özgürcan göktepe, pascal nouma, pırıl ece özcan özel teşekkür; Demet akalın, pascal nouma, berkcan güven, park of istanbul, tosttuning, red bull, sedat sarıkaya barber's club, kerem türkyılmaz. Sözler:nakarat 1hava kapalı, ama akalımarabaya bindim, yürü bakalımtabii radyomuzda yine demet akalınbi' kez olsun bizi çalmadın adamımhava kapalı (buz).

Ben Fero - Demet Akalın  Lyrics Video Sözleriyle  - YouTube
Ben Fero - Demet Akalın Lyrics Video Sözleriyle - YouTube from i.ytimg.com
Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama akalım (yes) arabaya bindim, yürü bakalım (skrrt). Ben fero nun demet akalın ı klip e almasının sebebi türkçe öğretecek olması heceleyerek söylüyor ya. Rap müzik ses sanatçılarından ben fero'nun 2019 yılında sunduğu demet akalın adını verdiği eser, en popüler şarkıların arasına girmeyi başarmıştır. Görse beni helal derdi nelson mandela (boss). Ben bu şarkıya bayılıyorum ha bide berfin küçükoğlu onun dişleri sarı değil o sadece burda öyle öbür fotoğraf larına bak azın açaık kalır mal salak gerizekalı. Discover exclusive information about demet akalin. İndirme 30 sn içinde otomatik olarak başlayacaktır. Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama konuşulur hep ileri geri (geri) kelimeni sana geri verir (fero) belinelli baba gibi serin (kanım) bu gece de bana geliverin (canım) çıkın bana geliverin.

Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi kez olsun bizi.

Güven, chaimae doumane, demet akalın, deniz güvenli, i̇lkim temur,nada abdulla, özgürcan göktepe, pascal nouma, pırıl ece özcan özel teşekkür; Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama konuşulur hep ileri geri (geri) kelimeni sana geri verir (fero) belinelli baba gibi serin (kanım) bu gece de bana geliverin (canım) çıkın bana geliverin. Demet akalın indir ve şarkı sözü. Kardeşime dedim kurtar beni berkcan (bege) geldi aldı beni arka fonda derman (aşka) angara'ya selam gardaşımdır sercan nakarat hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. Ben bu şarkıya bayılıyorum ha bide berfin küçükoğlu onun dişleri sarı değil o sadece burda öyle öbür fotoğraf larına bak azın açaık kalır mal salak gerizekalı. Ben fero demet akalın indiriliyor. Discover exclusive information about demet akalin. Explore demet akalin lyrics, translations, and song facts. Ən son mp3 mahnılar saytımızda hər zövqə uyğun mövcuddur və davamlı olaraq yenilənir. Ben büyünce ben fero nun elini öperim ailemi öpmem üstelik dedemi ama bu adamın her gün elini öperim ben fero bana kalp at senin seviyoruz ben fero demet akalın sözleri nakarat: Ben susmam devam (go), herkes kanrevan (kan). Sözler:nakarat 1hava kapalı, ama akalımarabaya bindim, yürü bakalımtabii radyomuzda yine demet akalınbi' kez olsun bizi çalmadın adamımhava kapalı (buz). Youtube, soundcloud ve diğer birçok siteden en yeni müzikleri ücretsiz i̇ndirin.

Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi kez olsun bizi. Ən son mp3 mahnılar saytımızda hər zövqə uyğun mövcuddur və davamlı olaraq yenilənir. Em hava kapalı, ama akalım em arabaya bindim, yürü bakalım em tabii radyomuzda yine demet akalın em bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. Kardeşime dedim kurtar beni berkcan (bege) geldi aldı beni arka fonda derman (aşka) angara'ya selam gardaşımdır sercan nakarat hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. Ben bu şarkıya bayılıyorum ha bide berfin küçükoğlu onun dişleri sarı değil o sadece burda öyle öbür fotoğraf larına bak azın açaık kalır mal salak gerizekalı.

Ben Fero on Spotify
Ben Fero on Spotify from i.scdn.co
Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim, yürü bakalım tabii radyomuzda yine demet akalın bi' kez olsun bizi çalmadın adamım hava kapalı (buz), ama akalım (yes) arabaya bindim, yürü bakalım (skrrt). Görse beni helal derdi nelson mandela (boss). Ben fero demet akalın kaç puan verirsin? Demet akalın, pascal nouma, berkcan güven, park of istanbul, tosttuning, red bull, sedat sarıkaya barber's club, kerem türkyılmaz. Rap müzik ses sanatçılarından ben fero'nun 2019 yılında sunduğu demet akalın adını verdiği eser, en popüler şarkıların arasına girmeyi başarmıştır. 4.3 / 5 16337 kişi puan verdi. Ben susmam devam (go), herkes kanrevan (kan). Hızlı, güvenli ve ücretsiz demet akalın mp3 indir dur.

Ən son mp3 mahnılar saytımızda hər zövqə uyğun mövcuddur və davamlı olaraq yenilənir.

Em hava kapalı, ama akalım em arabaya bindim, yürü bakalım em tabii radyomuzda yine demet akalın em bi' kez olsun bizi çalmadın adamım. En yeni popüler mp3 müzik! Demet akalın, ben fero hakkında ne düşünüyor? Earnings and net worth accumulated by sponsorships and other sources. Ben bu şarkıya bayılıyorum ha bide berfin küçükoğlu onun dişleri sarı değil o sadece burda öyle öbür fotoğraf larına bak azın açaık kalır mal salak gerizekalı. Hava kapalı, ama akalım arabaya bindim yürü bakalım tabi radyomuzda yine demet akalın bi kez olsun bizi. Discover exclusive information about demet akalin. Ben fero demet akalın kaç puan verirsin? 4.3 / 5 16337 kişi puan verdi. Birçok mekanda ve araçlarda sıklıkla karşımıza çıkan güzel şarkı, sosyal medya platformlarında da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Demet akalın indir ve şarkı sözü. Hızlı, güvenli ve ücretsiz demet akalın mp3 indir dur. Youtube, soundcloud ve diğer birçok siteden en yeni müzikleri ücretsiz i̇ndirin.

Güven, chaimae doumane, demet akalın, deniz güvenli, i̇lkim temur,nada abdulla, özgürcan göktepe, pascal nouma, pırıl ece özcan özel teşekkür; demet akalın. Sözler:nakarat 1hava kapalı, ama akalımarabaya bindim, yürü bakalımtabii radyomuzda yine demet akalınbi' kez olsun bizi çalmadın adamımhava kapalı (buz).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama